• Over TRZ

  Voor jeugdspelers die zich willen verbeteren zijn er in Nederland verschillende opties. De absolute toppers komen terecht bij het opleidingstraject van de Nevobo. Dat bestaat uit de RTC’s (Regionaal Trainings Centrum) en Jeugd- en Jong Oranje. Het is ook mogelijk school en sport te combineren. Daarvoor is er de optie om naar het CSE (Centre for Sports & Education) te gaan. Er zijn natuurlijk niet zoveel plaatsjes in dat traject. Soms is de stap te groot om in te stappen. 

  Sinds 1999 is er gestart met Regiotrainingen. Extra trainingen voor spelers die zich willen ontwikkelen maar nog niet in het opleidingstraject van de Nevobo terecht kunnen. Vanaf 1 mei 2018 zijn we zelfstandig als Stichting TRZ en onafhankelijk van verenigingen maar wel lid van de Nevobo.

  De TRZ trainers hebben een licentie en ruime ervaring met het opleiden van jeugdspelers. Daarnaast biedt TRZ talentvolle trainers de mogelijkheid zich in het trainersvak te bekwamen. We bieden trainingen aan voor zowel jongens als meisjes van 10 t/m 21 jaar.

  De eerste datum is de selectietraining. Als je geselecteerd bent voor deelname bij TRZ ga je 19 vrijdagen trainen verdeeld over het volleybal seizoen. Deze trainingen duren 2 uur en zijn erop gericht je volleybal techniek te verbeteren. Dit doen we door bewegingsscholing, techniektraining en tactiek training.  Omdat de geselecteerde spelers graag extra trainen en graag willen leren zal je merken dat het niveau van de trainingen van een uitdagend niveau zijn. En natuurlijk is het leuk om te volleyballen met spelers van allemaal verschillende verenigingen. Je maakt absoluut nieuwe vrienden.

  Tijdens het seizoen wordt een toernooi georganiseerd waarbij teams van verschillende regionale trainingen tegen elkaar spelen. Als afsluiting van het seizoen hebben we de laatste jaren gebeached met barbeque. Afhankelijk van het weer zullen we ook nu een mooie afsluiting verzorgen.

  Wil jij hier ook aan meedoen? Kijk dan verder onder het kopje selectie hoe jij je aan kunt melden. Je mag als er plaats is het gehele seizoen instappen.  Natuurlijk is er eerst een proeftraining waarbij wij kijken of je het niveau aan kan en in welke groep je ingedeeld gaat worden.

 • TRZ organiseert ook clinics voor volleybalverenigingen. De clinic is bestemd voor de jeugdspelers van 10 tot 18 jaar.

  Onze trainers willen u in deze clinic graag laten zien wat er tijdens een training van de TRZ wordt aangeleerd. Daarnaast is het mogelijk zelf vooraf het programma met de trainer af te stemmen. Een clinic zal ongeveer twee uur duren.

  Als u geïnteresseerd bent, of graag meer informatie wilt, kunt u contact opnemen via ons e-mailadres hieronder.

   

  Stuur een e-mail!