• Toernooi op 10 april geslaagd!

  11 apr 2022
 • Op zondag 10 april was het jaarlijkse toernooi van de Regiotrainingen. Dit jaar waren er teams van TRZ en van de Regiotrainingen Deventer. Er werd in 3 poules gestreden om de eer. CMV, C-Jeugd en A/B-jeugd. Alle teams speelden 4 wedstrijden van 2 sets. De opzet is dat de jeugd in praktijk brengt wat er geleerd is tijdens de trainingen. Belangrijker nog is dat we met elkaar een prachtige volleybaldag hebben waarbij de spelers elkaar op een andere manier leren kennen. De trainingen zijn namelijk gericht op techniek scholing en, tenminste bij ons, veel minder op het spelen van wedstrijden.

  De winnaars werden verrast met een grote appeltaart met slagroom en alle jeugd kreeg een patatje met een glas fris aangeboden. 

  Voor ons weer een prachtige ervaring na bijna 2 jaar met lock-downs waardoor bijna alles stil heeft gelegen. We zijn recent gestart met nieuwe groepen, die het natuurlijk wat lastiger hadden tijdens het toernooi. Toch hebben we weer prachtige wedstrijden gezien.

  Iedereen die meegewerkt heeft bedankt. Ook de mensen van Sporthal Zwolle-Zuid bedankt, Jullie hebben ons prima ondersteund.

  We zien al uit naar het toernooi van volgend seizoen.