• Trainers

   

 • Sijvert de Boer

  Sijvert is al een 10 tal jaren verbonden aan TRZ. Eerst als trainer en de laatste jaren ook als bestuurslid. Hij heeft veel ervaring als jeugdtrainer en trainer van seniorenteams. Naast zijn activiteiten bij TRZ traint en coached hij een A jeugdteam en een damesteam op promotieklasse niveau.

 • Marja Liefers

  Marja Liefers is een ervaren jeugd- en CMV-trainer. Zij heeft haar sporen verdiend bij verschillende verenigingen. Na een aantal jaren als vaste invaller is zij nu een van de vaste trainers bij TRZ. 

 • Roel Kiers

  Roel was een zeer ervaren jeugdtrainer. Naast TRZ verzorgde hij volleybaltraining voor Reflex Kampen. Hij coördineerde en trainde o.a. Dames 1. Ook voor andere verenigingen was Roel actief als trainer. Roel kende TRZ goed, regelmatig is hij ingevallen als andere trainers niet beschikbaar waren. De laatste jaren was hij een van de vaste trainers bij TRZ.

  Helaas is Roel dit seizoen overleden.

   

 • Gea Koning

  Gea is een ervaren jeugdtrainer. Ze heeft haar sporen verdiend bij SVI, VC Zwolle en Flash Nieuwleusen. Zowel organisatorisch als met de jeugd in de zaal. Daar was zij ook assistent bij het eerste damesteam. Bij TRZ heeft zij ook een aantal jaren training gegeven.

 • Ronald Muller

  Ronald Muller is nieuw bij TRZ. Hij traint nu jeugd bij Reflex Kampen. Ronald heeft vorig seizoen een paar keer meegeholpen bij de training van Roel. Hij heeft zelf veel gevolleybalt, komt uit een rasechte volleybalfamilie en zal zichzelf binnenkort voorstellen.